Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-utrecht.nl


  Helderzienden uit Utrecht geven direct antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Hoi Karlien, weer een voorspelling van jou uitgekomen. Wat een ervaring iedere keer weer. In het begin kon ik je voorspellingen niet begrijpen of plaatsen, maar jij bleef zeggen dat ik het in mijn achterhoofd moet houden. Liefs Lisa x.




Ervaring van Lisa met helderziende Karlien   Ervaring van Lisa met helderziende Karlien   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lies
  Ervaring met helderziende Lies
  Ik ga je zeker vaker bellen. Dankjewel Lies voor je prachtige en fijne woorden!




Ervaring van K met helderziende Lies   Ervaring van K met helderziende Lies   Ervaring van K geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Minoe Astrid
  Ervaring met helderziende Minoe Astrid
  Lieve Minoe, dank voor de bijzondere reading die ik van jou heb mogen ontvangen vanuit jouw eigenheid. Mooi en bijzonder hoe de dingen tot jou komen!




Ervaring van anja met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van anja met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van anja geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Venus
  Ervaring met helderziende Venus
  Lieve Venus,
dank voor je advies, inzicht, geduld en al je hulp . Ik bel je binnenkort nog eens op.





Ervaring van Frits met helderziende Venus   Ervaring van Frits met helderziende Venus   Ervaring van Frits geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  dank u MB R. je hebt mij helemaal gerustgesteld.

Je geeft echt vertrouwen.
Bedankt voor aangenaam gesprek, Sara.




Ervaring van Sara met helderziende MB Rhais   Ervaring van Sara met helderziende MB Rhais   Ervaring van Sara geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isa
  Ervaring met helderziende Isa
  Vandaag een kaartlegging gehad van Isa. Ze kan de kaarten goed duiden en wat ze vertelde klopt.
Mooie legging. Dank je
Anny




Ervaring van Anny met helderziende Isa   Ervaring van Anny met helderziende Isa   Ervaring van Anny geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Lieve John, bedankt voor het leuke consult. Ik bel je zeker terug.
Nog een fijne dag en tot snel.




Ervaring van Noa met helderziende John   Ervaring van Noa met helderziende John   Ervaring van Noa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Wat een leuke inzichten van je, Oceana. Ben daar heel blij mee. voelt heel oprecht aan.




Ervaring van Shanna met helderziende Oceana   Ervaring van Shanna met helderziende Oceana   Ervaring van Shanna geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alex
  Ervaring met helderziende Alex
  hi Alex
vorige week belde ik over mijn vriendin, je zei dat ze voor 1 oktober terug zou komen en het weer met me wil gaan proberen. Helemaal gelijk !!!




Ervaring van Paul met helderziende Alex   Ervaring van Paul met helderziende Alex   Ervaring van Paul geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,
Wat n superfijn gesprek en pak van mijn hart. Je weet wel die vrouw met de rozen balonnen aan de trouwauto hihi...Mijn beltegoed was op, maar wou nog zeggen dat je betrokkenheid en meekijken in de situatie heel warm en steunend voelt. Dank voor wie je bent. Ik bel je nog met een follow up.
Many blessings!




Ervaring van Buvana met helderziende Olga   Ervaring van Buvana met helderziende Olga   Ervaring van Buvana geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Venus
  Ervaring met helderziende Venus
  Bedankt lieve Venus voor ons leuke gesprek van daarnet. Ik ben een lange tijd onzeker geweest over mezelf dat kwam ook door mijn ex keek altijd tegen hem op en waarom eigenlijk. vond het erg fijn te horen dat jij aanvoelde dat ik nu een sterke vrouw ben ik weet ook wel dat ik beter verdien maar om het zo van jou bevestigd te krijgen deed mij goed. Ik ga voor iemand die mij gelijkwaardig behandeld. Liefs Claudia.




Ervaring van Claudia met helderziende Venus   Ervaring van Claudia met helderziende Venus   Ervaring van Claudia geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Minoe Astrid
  Ervaring met helderziende Minoe Astrid
  Minoe is een zeer oprecht helderziende. Ik bel je zeker weer terug. Dikke knuffel van Nirva.




Ervaring van Nirva met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van Nirva met helderziende Minoe Astrid   Ervaring van Nirva geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laila
  Ervaring met helderziende Laila
  Laila, bedankt voor je visie en advies. Ik zal deze mooie inzichten ter harte nemen.

Veel licht en dank.

Liefs Dinetha.




Ervaring van Dinetha met helderziende Laila   Ervaring van Dinetha met helderziende Laila   Ervaring van Dinetha geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olivia
  Ervaring met helderziende Olivia
  Dankjewel voor je tijd en duidelijke voorspellingen, als het uitkomt hoor je het van me, liefs Sandy




Ervaring van Sandy met helderziende Olivia   Ervaring van Sandy met helderziende Olivia   Ervaring van Sandy geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isa
  Ervaring met helderziende Isa
  Isa kan zonder info vooraf een compleet beeld neerzetten. Ze geeft een helder inzicht in je situatie zodat je een idee krijgt welke stappen er genomen zouden kunnen worden. Dit geeft rust. Isa heeft een uitzonderlijke gave!




Ervaring van X met helderziende Isa   Ervaring van X met helderziende Isa   Ervaring van X geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wat heb ik met u een leuk gesprek gehad.
U begon uit uzelf te vertellen waar me vraag over ging en dit klopte meteen.
Ik ben gerustgesteld! Ik hou u op de hoogte en ik ga u vaker bellen.

Liefs amalia x




Ervaring van Amalia  met helderziende Gunter   Ervaring van Amalia  met helderziende Gunter   Ervaring van Amalia geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Hi Gunter
Bedankt ,je weet mij elke keer gerust te stellen .alles wat je zegt komt uit. Soms de zelde dag al. Gr.fatiha




Ervaring van Fatiha met helderziende Gunter   Ervaring van Fatiha met helderziende Gunter   Ervaring van Fatiha geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve Daisy, bedankt voor de fijne gesprekken. Je voorspelling van een maand geleden is helemaal uitgekomen. Precies zoals je het zei. Met jou praten geeft me een energieboost! Wat fijn dat er mensen zijn zoals jou!




Ervaring van Engelenpoort 10/10 met helderziende Daisy   Ervaring van Engelenpoort 10/10 met helderziende Daisy   Ervaring van Engelenpoort 10/10 geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Hallo. Daisy is topvrouw. voelt het gelijk goed aan fijn gesprek en sweet heart os ze xx .ben echt gerustgesteld xx.




Ervaring van Anja met helderziende Daisy   Ervaring van Anja met helderziende Daisy   Ervaring van Anja geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Mijn moeder raadde mij aan om jou te bellen, ik was enorm sceptisch achteraf gezien heb ik er veel vertrouwen in gekregen. Gazali is oprecht en betrouwbaar en een goede vriend om mee te bellen. Hij geeft heel veel inzichten en zijn voorspellingen zijn uitgekomen.
Enorm bedankt voor je hulp en zal je zeker weer terug bellen, veel liefst van Michelle.




Ervaring van Michelle met helderziende Gazali   Ervaring van Michelle met helderziende Gazali   Ervaring van Michelle geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Wat een ontzettend lieve, eerlijk medium. Zij wist heel veel voor me te verduidelijken. Karlien kwam direct tot inzicht. Bedankt hiervoor.




Ervaring van Marjolein met helderziende Karlien   Ervaring van Marjolein met helderziende Karlien   Ervaring van Marjolein geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,
Olga is gewoon de aller leukste gezelligste liefste fijnste medium die er bestaat! Luisteren, uitleggen, begrijpen, begrip hebben, respect hebben, steunen, positiviteit laten zien en voelen, zoveel kennis en ervaring, ze weet bijna alles, bij haar is het altijd vertrouwd alsof je een huiskamer binnen komt, bij haar voel ik mij op mij gemak, bij haar kan ik altijd alles kwijt ze is er altijd voor mij en voor iedereen. Lieve Olga dankjewel ik hoop dat alles snel gaat veranderen voor mij Liefs NY




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Leuk gesprek gehad met jou en ik bel je zeker weer..
Groetjes DaniŽlle




Ervaring van D met helderziende Devi   Ervaring van D met helderziende Devi   Ervaring van D geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  The best medium ever. After the last reading, the next day things began to move allready, as allways, most of the times things move fast and sometimes a little later on, but he is very accurate, transparant and sincere. He always helped me to be on the right path and his readings are very special to me. If you only knew how highly i recommend you and have you on a pedestal. You are the most rightious medium ever. Thank you so much for eveything. May all the blessings coming your way and thank you for what your are doing and being there for us. Sending you light and love. We love you dear Gunter. Xxx s.b




Ervaring van S.b met helderziende Gunter   Ervaring van S.b met helderziende Gunter   Ervaring van S.b geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette u bent geweldig. Er zijn geen woorden voor.
Ik haal de kaartjes zoals afgesproken.
U weet wel wie ik ben.
Hopelijk kan ik u snel het goede nieuws melden. grt Sanne




Ervaring van Sanne met helderziende Odette   Ervaring van Sanne met helderziende Odette   Ervaring van Sanne geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, heel erg bedankt! Ik hoop dat er vanuit S verandering komt. En wat u zei klopt wel!
Liefs Amalia




Ervaring van Amalia  met helderziende Olga   Ervaring van Amalia  met helderziende Olga   Ervaring van Amalia geplaatst op 25 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lineke
  Ervaring met helderziende Lineke
  Lieve vrouw. Kort en krachtig. Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen. Dank u wel Lieve vrouw.




Ervaring van Lin met helderziende Lineke   Ervaring van Lin met helderziende Lineke   Ervaring van Lin geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Egon
  Ervaring met helderziende Egon
  Een hele lieve man. Kort maar krachtig gesprek mee gehad. Ik ga zeker zijn advies opvolgen en ik hoop dat zijn voorspellingen uitkomen. Nogmaals bedankt meneer.




Ervaring van Linsey met helderziende Egon   Ervaring van Linsey met helderziende Egon   Ervaring van Linsey geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Hallo oceana,
Bedankt voor je wijze woorden en ik ga hier zeker mee aan de slag
En ga ze beide los laten !!
Was ik eigenlijk al me bezig maar energetisch niet gemakkelijk
Fijn weekend,
R.




Ervaring van Rita met helderziende Oceana   Ervaring van Rita met helderziende Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Lieve Marie, jou een aantal keer gesproken afgelopen week. Je zat spot on, beide grote voorspellingen zijn uitgekomen, ongelofelijk! Dikke merci




Ervaring van Kim met helderziende Marie   Ervaring van Kim met helderziende Marie   Ervaring van Kim geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Een Hele lieve oprechte vrouw. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Nogmaals bedankt lieve destiny




Ervaring van Lin met helderziende Destiny   Ervaring van Lin met helderziende Destiny   Ervaring van Lin geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Niamh
  Ervaring met helderziende Niamh
  Oh Niamh, heb je de afgelopen dagen vaak aan de lijn gehad. Echt super hoe jij alles en iedereen omschrijft. Ook vandaag weer gelijk gehad. Heel veel liefs van mij.




Ervaring van Cynthia  met helderziende Niamh   Ervaring van Cynthia  met helderziende Niamh   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  lieve Nina, Als ik met woorden moet beschrijven hoe fantastisch jij bent, kom ik woorden tekort. Je weet dingen die niemand van me weet. Tot gauw, liefs Astrid.




Ervaring van Astrid met helderziende Nina   Ervaring van Astrid met helderziende Nina   Ervaring van Astrid geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, regelmatig bel ik jou. Je bent snel, direct, zuiver en geeft vertrouwen dat het ook uitkomt allemaal. xx Shanon




Ervaring van Shanon met helderziende Olga   Ervaring van Shanon met helderziende Olga   Ervaring van Shanon geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Valentine, jij bent helemaal TOP! Ik heb je al eens gebeld , klopte toen ook helemaal .
Elke keer een inzichtelijk consult.




Ervaring van Celisa met helderziende Valentine   Ervaring van Celisa met helderziende Valentine   Ervaring van Celisa geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-utrecht.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden