Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-utrecht.nl


  Helderzienden uit Utrecht geven direct antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Jos,
dank voor weer de mooie voorspelling.
groeten
Erwin.




Ervaring van Erwin met helderziende Jos   Ervaring van Erwin met helderziende Jos   Ervaring van Erwin geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, de verbinding viel weg. Maar de afgelopen weken heb ik je vaak gebeld omdat ik zo onzeker was. Je hebt letterlijk over alles wat wij besproken hadden gelijk gehad. De rechter heeft in mijn voordeel besloten. Afgelopen maandag gehoord. Ik bel je al jaren en kan je niet genoeg bedanken. Mijn rots in de branding. Lieve mensen, Sissy is echt een schat en ze komt snel tot de kern van je vraag. Ze is oprecht en eerlijk. Tot snel topper xxxx C.




Ervaring van C met helderziende Sissy   Ervaring van C met helderziende Sissy   Ervaring van C geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Je had weer gelijk de zorgkosten worden hoef ik uiteindelijk niet geheel te betalen. Dankjewel.




Ervaring van X met helderziende Morgane   Ervaring van X met helderziende Morgane   Ervaring van X geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yellow
  Ervaring met helderziende Yellow
  Lieve, lieve, Yellow. Ik heb jou vorige week voor de eerste keer gesproken. Was helemaal onder de indruk van ons gesprek. Ik heb dit nog nooit mogen ervaren zo'n reading. Ik had dit echt nodig. De inzeichten die jij mij heb gegeven, daar ben ik jou eeuwig en atlijd dankbaar voor. Het heeft mij zoveel rust, liefde en warmte gebracht. Je hebt enkel voorspelling gedaan i.v.m de man waar ik al 2 jaar een realtie mee heb, maar die nog vast zit. Ik heb jou op maandag gebeld, op vrijdag hebben we elkaar gezien. En nu komt het. Hij heeft letterlijk de woorden en zelfs dezelfe zin, als jij mij hebt voorspeld. Hij heeft nog zo'n uitspraken verklaringen gedaan, net zoals je had voorspeld, maar ook met jouw woorden. Je zat precies mee met ons aan tafel. Heel bijzonder..Ik heb al verschillende mediums gecontacteerd, maar mijn ervaring met jou heb ik nog nooit met niemand gehad. Dat verdient alle sterren van de hemel en ver daarbuiten. Ook als mens ben je een toffe madam met de nodige humor die ik zeker kan smaken.
Lieve groetjes,
Sofie.




Ervaring van Sofie met helderziende Yellow   Ervaring van Sofie met helderziende Yellow   Ervaring van Sofie geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina, ik had je net aan de lijn. Super knappe reading.
Groetjes k.




Ervaring van K met helderziende Sarina   Ervaring van K met helderziende Sarina   Ervaring van K geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Ik heb je gisteravond voor het eerst gesproken, en dat zei je gelijk. Ik hoefde niks te zeggen alleen m,n vraag had ik gesteld en jij begon alles te zeggen en alles klopte helemaal, wat ben jij goed zeg en ik hoop dat je voorspelling ook uitkomt. Ik ben die hindoe vrouw met de tatoeage ik raad iedereen aan om te bellen hij is zo goed en zuiver. Tot snel weer Groetjes, L.




Ervaring van L met helderziende SherlockOryn   Ervaring van L met helderziende SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Beste Lisa,

Ik sprak vandaag met jou ik wil je bedanken voor de goede raad en steun die je me gaf, ik hou je op de hoogte zoals afgesproken liefs Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Lisa   Ervaring van Inge met helderziende Lisa   Ervaring van Inge geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Lieve Marie tis tijd om je langs deze weg ook zeker nog eens dank je wel te zeggen.
Sedert 5 maanden bel ik je dagelijks in een uiterst zeltzame en erg moeilijke situatie. Telkens weer geef je me de moed en kracht om weer door te gaan. En telkens weer komen jou voorspellingen uit en heb je het bij het rechte eind.
Zonder jou stond ik zeker niet waar ik nu sta.
Je bent de beste marie.
Dank je wel is niet genoeg. Xx
Anneke .




Ervaring van Anneke met helderziende Marie   Ervaring van Anneke met helderziende Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieverd mijn tegoed was op.
Ik spreek je gauw weer
Je bent de beste op deze lijn

Liefs T.




Ervaring van T met helderziende Joke   Ervaring van T met helderziende Joke   Ervaring van T geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Lieve Sonja, zoals ik je beloofd hebt, had ik je aangegeven als de voorspelling uitkomt, die je in mijn kaarten zag, ik een review zou schrijven. Bij deze wil ik je aangeven dat je tijdlijn klopte wat je zei, dat ik binnen twee maanden een studie aangeboden zou krijgen dat gerelateerd zou zijn aan een baan die ik graag wilde. En is uitgekomen. Bedankt daarvoor. Groetjes, Vergin.




Ervaring van Vergin met helderziende Sonja   Ervaring van Vergin met helderziende Sonja   Ervaring van Vergin geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shiloh
  Ervaring met helderziende Shiloh
  Hoi Shiloh, had je net aan de telefoon ivm de liefde. Ons gesprek werd afgebroken omdat mijn tegoed op was. Zal je raad opvolgen. Dank je wel en bel je nog eens in de toekomst.




Ervaring van L. met helderziende Shiloh   Ervaring van L. met helderziende Shiloh   Ervaring van L. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Yoshua,
Ik wil je heel erg bedanken voor alle inzicht, advies, open en eerlijkheid vanuit je hart.
Alles klopt, alles komt uit.
Je bent een engel op aarde.
Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met helderziende Yoshua   Ervaring van T. met helderziende Yoshua   Ervaring van T. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Vitta, ik heb je al enkele keren gesproken en het verbaasd me steeds opnieuw, hou jij in de huid kruipt van men partner het is zo raar maar zo juist. Vitta misschien dat ik het in het begin alles niet zo kon plaatsen, al werd alles toch wel heel snel duidelijk. Nooit zal ik nog twijfelen wie ik bellen moet en ik raad dan ook anderen aan om jou te bellen. Linne.




Ervaring van Linne met helderziende Vitta   Ervaring van Linne met helderziende Vitta   Ervaring van Linne geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Ik heb je 3 keer gesproken, ons eerste gesprek heb je mij aantal dingen verteld waarmee je mij zo onder de indruk heb gelaten. ik vond onze gesprekken zo bijzonder, je lieve zacht stem geeft mij zoveel warmte en ben zeker van overtuigd dat je voorspellingen uitkomen. Je bent een aanwinst op deze lijn,aanrader. Xxx.




Ervaring van Z. met helderziende Noura   Ervaring van Z. met helderziende Noura   Ervaring van Z. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ina
  Ervaring met helderziende Ina
  Vanavond heb ik Ina mogen spreken voor het eerst, en ik sta gewoon versteld van alles wat zij mij heeft kunnen vertellen. Ik heb veel mediums gesproken maar zij is een van de beste op de lijn.




Ervaring van Anoniem met helderziende Ina   Ervaring van Anoniem met helderziende Ina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  2 keer met Sophia gesproken, waaronder vandaag. Je hebt helemaal gelijk hoor, ik heb m'n examen voor het aftoetsen gehaald hoor. Zo blij ben ik. Ongelooflijk, en je wist ook meteen bij m'n naam te horen dat ik je in het verleden ook al had gebeld. Ook zag je meteen in de kaarten dat ik m'n studie ook ga halen, zonder dat ik het van te voren hebt gevraagd. net zoals de liefde. Als dat ook uitkomt spring ik een gat in de lucht ;-) Hartstikke bedankt voor het meekijken Sophia en tot horens ;-).




Ervaring van L. met helderziende Sophia   Ervaring van L. met helderziende Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Beste Joke.
Vanmiddag jou weer gebeld vanwege Basje die sinds gisteravond niet meer thuis was gekomen. Zoals geen ander weet jij alles van vermiste dieren, je had weer gelijk, Basje kwam 1 uur naar jou gesprek weer thuis.
Heel erg bedankt joke, dikke knuff voor de fijne gesprekken.




Ervaring van Leeuwtje met helderziende Joke   Ervaring van Leeuwtje met helderziende Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amira
  Ervaring met helderziende Amira
  lieve Amira, bedankt voor je adviezen.
Ben heel erg in de war door wat er gebeurd is en idd dit is geen fase en hij zal ermee doorgaan. Ik moet het nog beseffen.




Ervaring van S met helderziende Amira   Ervaring van S met helderziende Amira   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina, pracht mens,
dank voor je zeer positieve reading gisteren. Heel mooi vooruitzicht voor mij. Veel ophelderingen die je zag, ik heb vertrouwen erin. Samen met jouw ga ik ervoor. Mij recht geduld. In vele opzichten heb je mij goede voorspellingen gegeven waar ik ook verbaasd over was. je bent een topper. Dank je wel lief Medium Sarina.




Ervaring van lus met helderziende Sarina   Ervaring van lus met helderziende Sarina   Ervaring van lus geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Je voelde het weer feilloos aan. De stress het verdriet de pijn. Ik hoef niets te zeggen en je weet precies hoe je mij weer rustig krijgt. Heel erg bedankt voor de meditatie. Ik voelde het vanaf mijn kruin tot aan mijn tenen. Ik voelde zoals je mij begeleide en ook de bedoeling was de negativiteit werkelijk uit mij stromen. En ook de ontmoeting met mijn overleden vader waardoor ik hoofdstukken kon afsluiten. Wat een mooie bijzondere ervaring heb je mij laten beleven precies wat ik nodig had. Je liet mij echt tot rust komen. Ik ga deze techniek zeer zeker vaker toepassen. Heel erg bedankt voor je hulp en energie. Tot de volgende keer .




Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuki
  Ervaring met helderziende Yuki
  Ongelooflijk goed.
De moeite waard om te bellen.




Ervaring van Een collega met helderziende Yuki   Ervaring van Een collega met helderziende Yuki   Ervaring van Een collega geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Gisteren voor de eerste keer naar joke gebelt in verband vermiste poes,daar ze al dagen weg was. Joke zei me ze komt terug oktober-november, vanmorgen was mijn poes terug.
Zou zeggen heb je een vraag over een vermist huisdier of een andere vraag, wel bel zeker naar Joke,de enigste die het zo goed kan zien over huisdieren over de andere voorspelling is het nog afwachten, maar als die uitkomt dan bel ik je zeker terug mercie.




Ervaring van Ann met helderziende Joke   Ervaring van Ann met helderziende Joke   Ervaring van Ann geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende May Kensley
  Ervaring met helderziende May Kensley
  Eerlijk en geen gezweef. Alles is zo herkenbaar. Bedankt.




Ervaring van S met helderziende May Kensley   Ervaring van S met helderziende May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kristal
  Ervaring met helderziende Kristal
  Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek en ik hou u op de hoogte.




Ervaring van Sinti met helderziende Kristal   Ervaring van Sinti met helderziende Kristal   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, inmiddels ken ik je 2 jaar en tot nu alles wat je hebt verteld tijdens je consult is uitgekomen.
Sissy is eerlijk, oprecht, sterk ziet alles heel goed en jouw voorspellingen kloppen.
Ik ben je heel dankbaar en dat je me altijd gerust kan stellen. Sissy je bent een topper en ga zo door.




Ervaring van T. met helderziende Sissy   Ervaring van T. met helderziende Sissy   Ervaring van T. geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk,
Terwijl iedereen bleef zeggen, hij komt naar Nederland, bleef jij volhouden dat het niet ging gebeuren omdat hij getrouwd was en kinderen had.
Waar ik vandaag helaas de bevestiging van kreeg.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, dank je wel voor het fijne consult. Ik ga zeker hart mate opzoeken. Fijn dat je een luisterend oor bood, maar ook een blik in de toekomst gaf, ik voel me veel rustiger. Jammer dat mijn tegoed op was. Nogmaals bedankt.

Liefs C.




Ervaring van C met helderziende Anne   Ervaring van C met helderziende Anne   Ervaring van C geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sasa
  Ervaring met helderziende Sasa
  Sasa bedankt voor alles. Je bent een topper met een bijzondere gave. Moest alleen een naam doorgeven en je kon me alles vertellen. Je krijgt idd alles tot in details door, ongelooflijk maar waar. Een aanrader. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van L met helderziende Sasa   Ervaring van L met helderziende Sasa   Ervaring van L geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Lieve joke

U bent een fantastisch mooi mens
Alles komt uit zoals je mij altijd verteld.
De allerbeste.
Heel veel licht en liefde

Liefs T.




Ervaring van T. met helderziende Joke   Ervaring van T. met helderziende Joke   Ervaring van T. geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  lieve lieve Gunter, bedankt dat u er altijd zo geduldig al mij vragen beantwoord en eerlijk uw mening geeft. Ik ken u al een paar jaar en ben blij dat ik altijd bij u terecht kan. Ben blij dat ik u even kon spreken. Dit moest ik kwijt. Is zeer schokkerend. Xx.




Ervaring van Lamborgini met helderziende Gunter   Ervaring van Lamborgini met helderziende Gunter   Ervaring van Lamborgini geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Beste Sonja, Tijdens de kaartreading merkte ik jouw diepte lezen en invoelen van het energetisch veld rondom mij. Je pikte de dingen haarfijn op en benoemde ze onverbloemd. Daardoor gaf je me inzicht om met de situatie waarmee ik geconfronteerd word, voorzichtig om te gaan. Dank je wel en ik geef je zeker en vast feedback. Anne

.




Ervaring van Anne-Marie met helderziende Sonja   Ervaring van Anne-Marie met helderziende Sonja   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet aan de hand van haar kaarten en voelen. Een echte topper. Je bent een kanjer Salina en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee, geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Salina.




Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Zojuist een fijn consult gehad. Vrolijke dame, wist veel te vertellen. Wordt vervolgd.




Ervaring van F met helderziende Maja   Ervaring van F met helderziende Maja   Ervaring van F geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Ik heb meneer Sid al meerdere malen gesproken en heeft altijd gelijk gehad. Ik bel 200x met de zelfde vraag en meneer blijft altijd even vriendelijk.

Meneer Sid heel erg bedankt voor uw geduld en vriendelijkheid.




Ervaring van M met helderziende Sid   Ervaring van M met helderziende Sid   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Wat is ze lief en wat kan ze goed invoelen.
Dankjewel lieve Karine. Ik ben blij wat je voorspeld hebt. Heb er vertrouwen in dat het ook uitkomt
Dankjewel voor je mooie reading.
Liefs.




Ervaring van M met helderziende Karine   Ervaring van M met helderziende Karine   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-utrecht.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden